Ποιοι είμαστε

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία μας ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ιδρύθηκε το 1985 με έδρα τη Λάρισα (5ο χλμ Λάρισας–Τυρνάβου) και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας και ειδικότερα με το ύφασμα.

Παράγουμε υφάσματα ένδυσης μονόχρωμα και εμπριμέ τα οποία κατασκευάζονται από κυκλικές & ευθύγραμμες πλεκτομηχανές.

Εισάγουμε επίσης και αντιπροσωπεύουμε οίκους του εξωτερικού με σταθερά υφάσματα κατάλληλα για κάθε είδος ένδυσης. (Ανδρικό & Γυναικείο & Παιδικό ένδυμα).

Προμηθεύουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό κατασκευαστές ενδυμάτων μέσα απο την τεράστια συλλογή υφασμάτων με ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υψηλής ποιότητας.

Το εύρος των κωδικών μας ανανεώνεται σύμφωνα με τις προτάσεις της μόδας που επικρατούν, αποτέλεσμα του επαγγελματισμού και της διάθεσης μας για συνεχή εξέλιξη με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρίας απο την πρώτη μέρα σύστασης της και η καθιέρωση στην Ελληνική και ξένη αγορά στηρίχθηκε και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να στηρίζεται στην έμφαση που δόθηκε απο τους ανθρώπους της επιχείρησης στη διατήρηση του πελατοκεντρικού της χαρακτήρα για την επίτευξη ποιοτικών στόχων.

Επικοινωνήστε μαζί μας